Het geheim van ASMR

Gepost door op 17 juni 2019

Fluisteren, knisperen, kriebelen, kneden, kijken en nog veel meer

Zopas verscheen bij AnkhHermes “Het geheim van ASMR”. Craig Richard legt je haarfijn uit hoe je ASMR kunt opwekken met behulp van allerlei visuele, geluids- en gevoelstriggers.

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) staat voor een tintelend gevoel op je hoofd, je huid en in je hersenen, en een gevoel van diepe ontspanning. Het kan onder andere leiden tot een betere nachtrust en vermindering van pijn-, stress- en angstgevoelens.

Hóe ASMR werkt is nog niet helemaal duidelijk, maar dát het werkt wel. Op YouTube zijn miljoenen ASMR-filmpjes te vinden waarin naar hartenlust gefluisterd, geknisperd en geschilderd wordt. Met Het geheim van ASMR kun je zelf aan de slag en leer je om de hersentintelingen te stimuleren. Van fluwelen (stem)geluiden tot vederlichte aanrakingen, van zachte kwastjes tot bijzondere of juist alledaagse voorwerpen. Je krijgt tips, ideeën en technieken voor sessies in je eentje, maar ook met een partner en zelfs in de setting van een rollenspel.

ASMR is een andere, fascinerende manier van ontspannen. Met dit boek ontdek je wat ASMR voor jou kan doen!

Craig Richard

Oprichter van ASMRUniversity, waarmee hij onderzoek naar ASMR wil stimuleren en ondersteunen. Ook is hij professor aan de faculteit bio-farmaceutische wetenschappen van de Shenandoah University School of Pharmacy in Winchester, Virginia.

Praktisch

Het geheim van ASMR, ontspan je hersenen door je zintuigen.
Auteur: Craig Richard
ISBN: 9789020215830
Prijs: € 22,50
Uitgeverij: AnkhHermes

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.