uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Jenas – Waar ben je?

Gepost door op 26 mei 2019

Op vrijdag 24 mei is de nieuwe single en videoclip van het Nederlandstalige ‘Waar ben je?’ Gelanceerd.

Jenas is de artiestennaam van John Hoevenaars. Omdat John live muziek bij uitvaarten verzorgt werd het idee geboren om zijn talenten (het spelen van de toetsen, saxofoon, accordeon en zang) in een eigen nummer te verwerken.

© YouTube

En dat is het nummer ‘Waar ben je?’ geworden. Het gaat over het verlies van een dierbare, waarbij je jezelf afvraagt: ‘Waar ben je?’. De videoclip is geschoten door Noisiv film productions, het videobedrijf van John’s oudste zoon Tim Hoevenaars en Dennis Ivan de Graaf. Zij hebben een prachtig concept uitgedacht waarbij de kijker wordt meegenomen in de beleving van de hoofdpersoon. Ook zijn er moderne dansers te zien in de clip die het verhaal versterken. Het is aan te raden om de clip helemaal uit te kijken omdat de clou helemaal op het einde te zien is.

Jenas hoopt dat mensen door deze clip in hun gevoel worden geraakt. Dat is mijn ultieme doel.

De single is te beluisteren op alle streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer, … De video vind je op YouTube.

Meer info

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.