Recensie: Messages from Great Spirit

Gepost door op 28 december 2018

Messages from Great Spirit

Te takanawa – Grandmother Mepi

Met grote verwachtingen begon ik in dit kleine boekje te lezen. Ik dacht grote, ingewikkelde, wijze boodschappen te ontdekken van de Grote Geest. Maar niets bleek minder waar. Want hoewel dit boekje in het Engels geschreven boodschappen bevat, is het pure eenvoud.

Duidelijke, klare taal die zich niet mis laat verstaan. ‘Ach natuurlijk!’ dacht ik toen, want aan boodschappen van Spirit over onvoorwaardelijke liefde en universele waarheden is niets ingewikkeld aan. Deze liefde en wijsheid is juist pure eenvoud. Het enige wat dit ingewikkeld maakt, is onze eigen, menselijke geest.

Dit boekje helpt je er tevens aan te herinneren dat je steeds een keuze hebt. Kies je voor onvoorwaardelijke liefde of hou je vast aan angst? Een eenvoudige keuze, maar eentje die niet altijd gemakkelijk is om te maken. Op zo’n keuzemoment kan je het boekje op een willekeurige bladzijde open slaan en daarin een boodschap ontdekken die jou op dat moment een houvast, hoop of troost kan bieden.

Laat dit boekje met haar kleine teksten en gedichten je inspireren. Laat haar grootse wijsheid spreken tot je hart en je ziel.

Praktische Informatie

Auteur: Grandmother Mepi
Pagina’s: 23
ISBN: 978-1548443672
Adviesprijs: € 15,00 + verzendingskosten

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.

1 reactie

  1. Grandmother Mepi

    12 februari 2019 at 09:53

    PS: goed nieuws: we hebben naar aanleiding van deze mooie recensie de prijs van het boekje omlaag gehaald naar 10€ (excl verzendkosten).