4 zondagen voor Kerst: De advent is begonnen.

Gepost door op 2 december 2017

Vier zondagen voor Kerst begint de Advent. Dit jaar is dit dus op zondag 3 december 2017.

De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. De tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht voor de Christenen. Het Latijnse woord voor Adventus is ‘komst’ of ‘het komen’. Letterlijk betekend Advent: God komt naar ons toe.

Wij hebben speciaal voor deze gebeurtenis een Adventsverhaal dat je hier kan luisteren.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.