uitgeverij Hajefa: De Maankalender

4 zondagen voor Kerst: De advent is begonnen.

Gepost door op 2 december 2017

Vier zondagen voor Kerst begint de Advent. Dit jaar is dit dus op zondag 3 december 2017.

De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. De tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht voor de Christenen. Het Latijnse woord voor Adventus is ‘komst’ of ‘het komen’. Letterlijk betekend Advent: God komt naar ons toe.

Wij hebben speciaal voor deze gebeurtenis een Adventsverhaal dat je hier kan luisteren.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.