Recensie: Karin Zwaan en Irene Zwaan – Borobudur

Gepost door op 15 juli 2017

Praktische Informatie

Auteur: Karin Zwaan en Irene Zwaan
ISBN: 9789463380850
NUR:
Adviesprijs: € 18,95
Pagina’s: 292 blz.
Uitgeverij: Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Borobudur

Recensie

Waarom reizen er ieder jaar meer dan 200 pelgrims naar Borobudur in Indonesië, om voor het ochtendgloren deze tempel te bezoeken terwijl ze onderweg mudras, mantras en meditaties uitoefenen?  Wat motiveert hen om gedurende 2 weken iedere dag deze 7 km lange spirituele tocht te maken?

Dit boek bevat meer dan 50 persoonlijke getuigenissen over pelgrimstochten met Lama Gangchen naar Boroburur, over de betekenis van de tempel, over de omgeving, over mystieke ervaringen, over persoonlijke groei en healing.

Bovendien worden verschillende aspecten van het Tibetaans Boeddhisme op een heel toegankelijke manier toegelicht.

Ik heb echt genoten van dit boek.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.