Het Lezers Hoekje

Recensie: Karin Zwaan en Irene Zwaan – Borobudur

Praktische Informatie

Auteur: Karin Zwaan en Irene Zwaan
ISBN: 9789463380850
NUR:
Adviesprijs: € 18,95
Pagina’s: 292 blz.
Uitgeverij: Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Borobudur

Recensie

Waarom reizen er ieder jaar meer dan 200 pelgrims naar Borobudur in Indonesië, om voor het ochtendgloren deze tempel te bezoeken terwijl ze onderweg mudras, mantras en meditaties uitoefenen?  Wat motiveert hen om gedurende 2 weken iedere dag deze 7 km lange spirituele tocht te maken?

Dit boek bevat meer dan 50 persoonlijke getuigenissen over pelgrimstochten met Lama Gangchen naar Boroburur, over de betekenis van de tempel, over de omgeving, over mystieke ervaringen, over persoonlijke groei en healing.

Bovendien worden verschillende aspecten van het Tibetaans Boeddhisme op een heel toegankelijke manier toegelicht.

Ik heb echt genoten van dit boek.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!