Download

Gratis Affirmatiekaarten

40 affirmatiekaarten gemaakt door Roman Pauwels.

Vanaf 1 juni 2021 kan je hier een set gratis affirmatiekaarten gemaakt door Roman Pauwels downloaden.

Code

Om deze affirmatiekaarten en de handleiding te downloaden heb je een geheime code nodig. Deze kan je vinden in het magazine van De Spirituele Wereld vanaf editie 13: Zomer 2021. Tot en met 1 juni 2024 kan je deze kaarten hier downloaden.

Vragen / Reacties / Informatie

Mailen via roman.pauwels@despirituelewereld.be.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button