Spirituele Boeken

Recensie: Bewustzijn van materie

De inhoud van het boek kan je hier lezen.  De recensie geschreven door Joni Team kan je hieronder lezen.

Praktische Informatie

Auteur:  Richard Gordon
Pagina’s: 176
Uitgeverij: Uitgeverij Ankhhermes / VBK-België
ISBN: 978-90-20-21459-8
Adviesprijs: € 22,50

Als je graag van je stuk wordt gebracht, is dit boek echt een traktatie.  Galilei had vierhonderd jaar geleden een telescoop nodig om het fundament onder de wetenschappelijke ideeën over het universum te doen wankelen.

Tegenwoordig gebruikt Richard Gordon alleen maar zijn handen en iemand met een slechte houding om ons wetenschappelijk inzicht in bewustzijn, materie en werkelijkheid op zijn grondvesten te doen schudden.  Dat is alles wat je nodig hebt om het voor jezelf te onderzoeken.  Richard heeft een bijzonder eenvoudige manier ontdekt waarmee iedereen kan aantonen dat we niet louter materialistische automaten zijn die naar hartenlust kunnen worden gemanipuleerd door hebzuchtige sociopaten die uit zijn op macht.  Maar dat we veel meer zijn en dan waar we ons  van bewustzijn en onze liefde de fundamentele werkelijkheid en de hoogste macht is.  Het belangrijkste kenmerk van het universum is de relatie tussen geest en materie.  Als je dat begrijpt, ben je klaar voor dit boek van Richard Gordon.

In een universum waarin zowel geest als materie voorkomen moeten die twee wel onlosmakelijk, innig en onderling afhankelijk verbonden zijn.  Maar pas wanneer je hun implicaties grondig onderzoekt ontdek je dat ze alles veranderen.  Wanneer we beginnen te snappen dat we in feite spirituele wezens zijn die in een wereld van illusies leven, kan alles snel veranderen.  De Quantum-touchemethode van Richard Gordon betekende een belangrijke doorbraak in de kunst van het helen met de handen en de helende werking van liefdevolle aandacht.

Op basis van de bijzondere ontdekkingen die hij deed ontwikkelde hij een geheel nieuwe techniek, die hij Spontaneous Postural Alignment (SPA) noemde. SPA is een krachtig instrument voor energetische genezing, dat er volledig op is gericht om met onze gedachten energie over te dragen.  Met SPA kunnen we lichamelijke en geestelijke klachten verlichten en ons welbevinden versterken.  Aan de hand van duidelijke aanwijzingen kan iedereen zich de SPA-technieken eigen maken en zo zijn (zelf)helende vermogens versterken.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button