uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Laat je wensen tot leven komen met: Laurierblaadjes

Gepost door op 24 juli 2019

Schrijf je wensen op laurierblaadjes. Wanneer je ze verbrandt, laat je je wens aan het universum weten en vraag je of ze je kunnen helpen. Gebruik een korte en eenvoudige spreuk als je hulp nodig hebt.

We keren terug naar de legende van Ovidius. De Griekse god Apollo die werd verliefd op een nimf Daphne. Ze wilde eigenlijk niets te maken hebben met Apollo maar door de pijl van Eros was Apollo dit dus toch. Wanhopig rende ze naar haar vader, die beschermde zijn dochter door haar te veranderden in een laurierboom. Dit is waarom de laurier bescherming en kracht geeft in spirituele toepassingen.

De tempel van Delphi, die opgedragen is aan de god Apollo, gebruikte veel laurierblaadjes voor het dak. De priesteressen daar aten ook telkens laurierblaadjes voor ze begonnen aan de voorspellingen. Deze voorspellingen werden nog eens extra versterkt door de narcotische eigenschappen van de laurier. De laurierblaadjes helpen ook bij psychische klachten, helderziendheid en profetische dromen.

Laurierblaadjes helpt de bevordering van de spijsvertering maar helpt ook tegen maagzweren. Indien je de blaadjes in olijfolie verwarmt dan krijg je een zalf die spierpijn en artritis verlicht. Het is ook een insectenverdrijvend middel tegen mieren en het ontmoedigt schimmels. Heb je een laurierboom staan pas dan wel op, sommige varianten zijn giftig. Vermijd ook het gebruik tijdens de zwangerschap.

Hoe ga je te werk?

Stap 1

Neem een ​​droog laurierblaadje en schrijf hier je wens op (hou deze zo kort en zo eenvoudig mogelijk). Een simpel woord zal ook werken, Eén laurierblaadje is één wens.

Stap 2

Neem een ​​kaars en steek hem aan (pas wel op, deze zijn vlug ontvlambaar). Neem je laurierblaadje met je wens erop. Verbrand dit blaadje, terwijl je bezig bent herhaal je de wens in je gedachten zodat het ook in werkelijkheid gebeurt.

Stap 3

Kijk na het branden omhoog naar de hemel, bied je dankbaarheid aan God en het universum. Zeg ‘Bedankt dat je mijn wensen hebt laten uitkomen’.

Stap 4

Blaas de as in de lucht.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.