Het Lezers Hoekje

Recensie: Louise Hay – Gebruik je INNERLIJKE kracht

Praktische Informatie

Auteur: Louise Hay
Pagina’s: 224
Uitgeverij: Uitgeverij Ankhhermes

ISBN: 978-90-2021-479-6
Adviesprijs: € 20,00

De uitleg van dit boek kan je hier vinden: Louise Hay – Gebruik je INNERLIJKE kracht.

Recensie

Dit boek is ideaal om een ontdekkingsreis te doen naar je zelf. Het leert je om van jezelf te houden, zodat je kan ontdekken hoe onvoorstelbaar fantastisch je bent. Het helpt ook om de leiding in je leven over te nemen, kracht en innerlijke wijsheid te ontdekken. Je kan er blokkades en weerstanden mee uit de weg ruimen, zodat je onder alle omstandigheden van jezelf kan houden. Dit betekent niet dat je nooit meer een probleem zal krijgen. Het verschil is de manier waarop je op een probleem reageert. Het leven is een aaneenschakeling van levenslessen (problemen).

Er is één ding dat veel van je problemen genezen kan: van jezelf houden.
Als mensen beginnen om elke dag wat meer van zichzelf te houden, is het wonderbaarlijk hoeveel hun leven verbetert. Ze voelen zich beter. Ze krijgen de baan die ze wensen. Ze beschikken over voldoende financiële middelen. Hun relaties verbeteren, uitzichtloze relaties verdwijnen en er ontstaan nieuwe relaties. Dit allemaal als gevolg van een simpel uitgangspunt: van jezelf houden. Er zijn mensen die dit simplistisch vinden, maar ik heb ontdekt dat simpele dingen meestal het beste werken. Helaas willen velen van ons pas van zichzelf gaan houden als ze afgevallen zijn, een nieuwe baan gevonden hebben, opslag krijgen, een vriend of vriendin hebben, … Ze stellen voorwaarden aan hun liefde.

Maar we kunnen veranderen.
We kunnen van onszelf houden, precies zoals we nu zijn! We bevinden ons middenin een enorm individueel en mondiaal veranderingsproces. Ik geloof dat alle mensen die nu leven ervoor gekozen hebben om deel uit te maken van deze veranderingen, om veranderingen teweeg te brengen en om de oude manier van leven op aarde te transformeren, zodat we liefdevoller en vrediger in het leven komen te staan. We moeten leren om naar binnen te keren om onze verlosser te vinden. Wij zijn de kracht die we zoeken. Wij hebben de leiding over ons leven. Dit is je geboorterecht. Het is een kans om meer van jezelf te gaan houden, zodat je deel gaat uitmaken van een fantastisch Universum van liefde. Liefde begint bij onszelf, in ons hart. Laat onze liefde bijdragen aan het helen van de aarde.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!