Spirituele Boeken

Recensie: ISSA, zoon van de zon

< Lees hier de inhoud van het boek (4/10/2018) >

Issa zoon van de zon is een boek geschreven door Kiara Windrider en uitgeven door uitgeverij Hajefa, Zoetermeer, Nederland in oktober 2018. Oorspronkelijke titel Son of the Sun.

Het is een boek in 2 delen en het eerst deel gaat over het leven van Issa (Jezus) van voor zijn geboorte tot aan zijn kruisiging en daarna. Wat hij allemaal heeft meegemaakt, gedaan en gevoeld en geleerd heeft van zijn geboorte tot aan de kruisiging en daarna en hoe hij geworden is wie was.

Ook worden de belangrijkste vrouwen in zijn leven meer beschrijven, zijn moeder Miraan, Maria van Magadha en Mari (zijn vrouw) en hoe zij hebben bijgedragen tot zijn ontwikkeling. Verder natuurlijk ook de belangrijkste mannen in zijn leven zoals zijn tweelingbroer Tao’ma en Chetan Nath en nog enkele andere en hun rol in zijn ontwikkeling. De kruisiging word toegelicht en alles wat er daarna kan hebben gebeurd. Stof tot nadenken.

Deel twee gaat meer over de schrijver zelf en zijn bevindingen en enkele onderzoeken die hij heeft gedaan voor dit verhaal. Verder zijn er ook enkele websites en documentaires en andere werken van de schrijver.

Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: oktober 2018
Afmetingen: 22 x 15 x 2 cm
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Auteur: Kiara Windrider
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
Vertaling door: Hilde Van Daele
EAN: 9789463310185

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button