Spirituele Boeken

ISSA, zoon van de zon

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.

Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend.

Het was nooit de bedoeling dat geliefden zich van de rest van de schepping zouden afsluiten in een geïsoleerde fantasie. Geliefden vinden elkaar in elk gezicht dat ze tegenkomen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Nu ik aan het einde gekomen ben van mijn verhaal, zie ik mezelf naar jou staren, naar ieder van jullie die deze woorden leest en dit verhaal voor jezelf tot je eigen verhaal maakt, want mijn ziel kent jou.

Dit verhaal eindigt pas als je jezelf weerspiegelt ziet in deze woorden en daden, waarbij je zowel de menselijke als de goddelijke geest aanraakt. Issa was niet bang om zichzelf een Zoon van God te noemen, één met de Vader van het Licht. Vind je eigen ware hart, net zoals hij… bevrijd jezelf.

Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: oktober 2018
Afmetingen: 22 x 15 x 2 cm
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Auteur: Kiara Windrider
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
Vertaling door: Hilde Van Daele
EAN: 9789463310185

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button