De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Tijdens mijn werk op kantoor wordt ik vaak afgeleid door een storende collega.

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Tijdens mijn werk op kantoor wordt ik vaak afgeleid door een storende collega. Welke edelsteen kan ik best bij me dragen om me te beschermen?

Peter Verachtert uit Mol

Bedankt voor je vraag. Onze eigen concentratie en energie bewaren en een omgeving vol stoorzenders kan een uitdaging zijn. Ik zet je graag op weg met wat kristallen die je op je bureau kan leggen of bij je kunt dragen. Onthou zeker dat je deze stenen af en toe moet reinigen om ze optimaal te laten werken.

Labradoriet

Werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Hij reinigt en versterkt je aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie komen stelen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Labradoriet vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan.

Toermalijn

ls een sterk reinigende en beschermende steen . Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in hun positieve vorm. Toermalijn reinigt je aura en lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden je chakra’s, lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol.

Robijn

Werkt beschermend en geeft geestelijke kracht, moed en energie. Hij werkt sterk activerend en motiverend . Hij wakkert ook enthousiasme en spontaniteit aan. Robijn maakt sterk en beschermt je hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weg willen halen.

Aventurijn

Heeft een kalmerende, beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Hij helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert hij je negatieve gevoelens zoals boosheid en irritatie. Door je meer besluitvaardig te maken en je doorzettingsvermogen te stimuleren helpt aventurijn je om je doelen te behalen met een scherpe focus. Hij beschermt tegen negatieve invloeden uit je omgeving. Deze steen kan je ook helpen tegen psychische aanvalle van andere.

Amazoniet

Beschermt tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hooggevoelige en hoogsensitieve mensen en kinderen. De steen helpt de emotionele balans terug te vinden bij stemmingswisselingen, helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen. Hij heeft ook een positieve werking op depressie en bipolaire stoornissen. Amazoniet steen helpt je positief in het leven te staan, en van de goede dingen te genieten.

Amethist

Werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Hij maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en het gedrag van andere. Deze steen helpt je ook met het maken van keuzes. Amethist helpt met de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies . Hij creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en (als de steen groot genoeg is) een ruimte kan reinigen en beschermen.

Ga aan de slag met de informatie die je hebt en kies de steen die het best aanvoelt.

Veel succes met je uitdagende omgeving.

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button