| Inleiding | Kaarten kopen | Licentie | Licentiehouders |

Een naaste verliezen is één van de meest pijnlijke gebeurtenissen die tot het leven kunnen behoren. Deze naaste valt weg uit je leven en je mist de momenten samen, de knuffel, de gezellige babbel, … Je blijft niet alleen achter met verdriet, soms ook met een gevoel van schuld en een heleboel onbeantwoorde vragen. Je vraagt je af hoe het met hem of haar gaat of ze nog pijn voelen en of ze je missen… Met behulp van deze kaartenset kan je zelf contact maken met je naaste om zo een antwoord te krijgen op de vraag waarmee je zit.

Mijn verhaal

Na het plotse verlies van een goede hartsvriendin ben ik met heel wat vragen achtergebleven. Het was een moeilijke en lange rouwperiode. Ik vroeg herhaaldelijk antwoorden aan mijn gidsen uit de veronderstelling dat zij in contact zouden staan met mijn hartsvriendin. Toen mijn rouwperiode zo goed als achter de rug was kreeg ik een droom. In deze droom toonde mijn gidsen een set kaarten waarmee je antwoorden kan krijgen van een dierbare. De boodschappen op de kaarten zijn in latere channelingen aan mij doorgegeven alsook het juiste gebruik van deze kaartenset.

Wie kan deze kaarten gebruiken?

Eigenlijk kan iedereen deze mediumkaarten gebruiken. Maar in het bijzonder de mensen die gefascineerd zijn in de Gene Zijde, het hiernamaals, … Ook mensen die met persoonlijke rouwverwerking bezig zijn dan bieden deze kaarten een gereedschap van ondersteuning. Wil jij lessen mediumschap volgen? Dan is dit de perfecte start om te beginnen met connectie maken met Gene Zijde. Door deze kaarten te leren gebruiken oefen je een verbinding met Gene Zijde. Ook professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden voor een betere dienst te leveren aan hun cliënten kunnen deze gebruiken (lees hier verder).

De set

De set is gemaakt met veel liefde en intentie. Dit in een kleine oplage. Deze set heeft een handgemaakt houten kistje met 45 mediumkaarten en 4 edelstenen: rozenkwarts, bergkristal, toermalijn en de amethist. Vergezeld met een duidelijke handleiding zodat je snel aan de slag kunt gaan. De professionele versie heeft hierbij nog uitbreidingskaarten.

Aankoop

Via onze webshop De Spirituele Markt kan je deze aankopen.

Licentie

Werk je professioneel met de kaarten en wil je deze gebruiken in je praktijk. Dan kan je een licentie nemen. Hiervoor volg je een workshop waarbij je leert gebruik maken van deze kaarten bij je cliënteel. Alle professionelen worden jaarlijks gescreend op kwaliteit. Zij verdienen dan ook de licentie van ons. Zij tonen dit door het logo van Antwoorden vanuit Gene Zijde te vermelden op hun website, sociale media en alle andere communicatie. Ben je erkend als professionele gebruiker, dan krijg je een vermelding van je praktijk op de website van De Spirituele Wereld en van de Spirituele Gids. Ook krijg je een eenmalige vermelding in het magazine van De Spirituele Wereld gedurende dat jaar. Vul hiervoor het formulier in of stuur een mail via info@antwoordenvanuitgenezijde.be.

Back to top button