Hansje.be | Mijn verhaal | Diensten en Tarieven | Online Reserveren | Contact met Hansje

Mijn verhaal

Wanneer ik 3 was zag ik regelmatig iemand aan mijn bed staan. Later heeft mijn moeder me verteld dat dit haar vader was, om mij bescherming te geven.

Rond mijn 7de begon ik mijn overgroottante te zien die overleden was. Overal waar ik het moeilijk was, was ze aanwezig (school, jeugdbeweging, …). Door haar kracht en energie raakte ik verder in mijn leven. Na een tijd zag ik ze niet meer en voelde ik enkel een leuke aanwezigheid rond mij die ik niet kon plaatsen.

Rond mijn 15 jaar is het spirituele echt in mijn leven gekomen. Mijn moeder, die ondertussen Tarot kaarten legde, Reiki deed en met de pendel werkte, leerde me veel bij. Ik vertelde haar dat ik zwarte en witte schimmen maar ook de gidsen zag. Ik zag ze in hun energie rondwandelen, zitten, en zelfs zebrapaden oversteken. Ik moest mij leren afschermen en dat heb ik mogen leren van verschillende lichtwerkers. Ik heb nu mijn eigen persoonlijk beschermingsritueel ontworpen.

De tijd rijpt en sinds 2017 ben ik begonnen met De Spirituele Wereld. Veel mensen leren kennen en dat is fijn, ook meer en meer ervaring opgedaan en een mooie spirituele groei gekregen.

Op dit moment heb ik verschillende mensen verder geholpen in hun leven met diverse thema’s. Ook op de beurs of thuis ontvang ik mensen voor een healing, inzichten te geven met de kaarten of een leuk gesprek. Soms kan je mij zelfs via Facebook Live vinden op mijn Facebook-pagina Hansje.Be.

Back to top button