Hansje.be | Mijn verhaal | Diensten en Tarieven | Online Reserveren | Contact met Hansje

Diensten en Tarieven

Inzichten in je levenspad

  • € 55,00 per sessie (2 uur)
  • Praktijk Broechem (Ranst, België) of digitaal (Zoom, Messenger, Skype)

Ik laat je een spiegel zien waar je nu staat, dan gaan we kijken naar waar je moet gaan en waar je geblokkeerd zit in je huidige levenspad en kunnen we ons verder verdiepen. Iedereen heeft een gids rondom zich. Sommige gidsen (overleden personen) verschijnen zelfs eerder dan jou op de afspraak om zeker te zijn dan hun boodschap naar je toekomt. Deze boodschap heelt ons verdriet en plaatst ons verder op jou levenspad.

Ook als jij je verhaal wilt komen doen maar dan aan een buitenstaander, dan kan je ook terecht bij mij. Ik luister dan mee naar je verhaal en geeft je inzichten en tips mee om je terug op weg te zetten.

Kom uit de kast voor mannen

  • € 55,00 per sessie (2 uur)

Ik ben sinds begin september 1999 uit de kast gekomen als homo. Sinds 28 april 2012 ben ik samen met mijn man Roman. Ik heb in diverse holebi-verenigingen gezeten en geholpen aan de scholenwerking. Hier gingen wij dan naar scholen praten over holebi’s in de maatschappij. In Turnhout heb ik zelf een holebi-jeugdvereniging opgestart in 2001 (Klein Detail), daarnaast heb ik geholpen aan de holebi-vriendenkring HijZijZo! en ben ik vrijwilliger geweest bij Het Roze Huis-çavaria Antwerpen, waar ik tot heden nog steeds in de Algemene Vergadering mee zetel. Ik weet dus best als geen ander dat het traject om kenbaar te maken dat je als man op een andere man verliefd kan worden, aangetrokken voelt, … en dat het moeilijk is om te accepteren dat je homo, bi, … bent.

Healing

  • 1ste sessie + intakegesprek € 55,00 (€ 2 uur)
  • 2de sessie € 30,00 (30 minuten)

Je chakra’s nemen energie op en geven energie af. Ze zorgen voor het welzijn van je lichaam maar ook van je geest. Met een healing geef ik je een reiniging zodat je blokkades weggaan en jij je chakra’s terug kan laten stromen. Door handoplegging geef ik de universele energie door van mijn Engelen, Gidsen en mijn begeleider Pater Pio. Samen met hun geef ik je een ontspannende, warme energievolle healing.

Met Hansje.Be naar Zeeland

  • € 195,00 per dag
  • In de prijs is inbegrepen: consult, vervoer, eten en drank.

Tijdens deze dagreis (7 tot 21 uur) neemt Hans je mee op stap naar Zeeland. Jij stapt in de auto en en begint met praten. Hans geeft je ondertussen inzichten die je kan gebruiken in je dagelijkse leven. Een dag vol ontspanning, met een wandeling, uitwaaien aan de Noordzee en lekker eten.

Met Hansje.be naar de Ardennen

  • € 195,00 per dag
  • In de prijs is inbegrepen: consult, vervoer, eten en drank.

Tijdens deze dagreis (7 tot 21 uur) neemt Hans je mee op stap naar de Ardennen. Jij stapt in de auto en en begint met praten. Hans geeft je ondertussen inzichten die je kan gebruiken in je dagelijkse leven. Een dag vol ontspanning maar ook avontuur (breng hiervoor ook kledij mee dat nat mag worden) want we wandelen in de enigste bergrivier van België, ook gaan we langs de Waterval van Coo, gaan een kaarsje branden in het bedevaartsoort Banneux en genieten van lekker eten.

Inzichten (Facebook Live)

Elke zondagavond om 20 uur kan je via mijn Facebook-pagina Hansje.Be meedoen. Vragen over zwangerschap en gezondheid beantwoord ik niet. Heb je een lichamelijk probleem, ga dan naar je huisdokter of een specialist.

Back to top button