Spirituele Boeken

Intuïtieve ontwikkeling

Praktische bewustwording van onze aura's, chakra's en energieën

Intuïtieve ontwikkeling

Praktische bewustwording van onze aura’s, chakra’s en energieën

Innerlijke ontwikkeling is voor iedereen mogelijk en Linda Keen laat in haar tijdloze klassieker ‘Intuïtieve ontwikkeling’ zien wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen is een spirituele training in je intuïtieve begaafdheid. Leer praktisch omgaan met energieën en werk aan je bewustwording van aura’s en chakra’s.

Heb jij wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs ervaringen die niet rationeel te verklaren zijn? Iedereen heeft van nature bijzondere intuïtieve gaven en wanneer je spiritueel ontwaakt, zal je deze steeds meer gaan ontdekken. Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen geeft je handvatten om jouw spirituele begaafdheid te ontwikkelen en te waarderen.

Als kind had Linda Keen al ‘paranormale’ ervaringen. Jarenlang heeft ze dat voor zich gehouden uit angst om afgewezen te worden. Uiteindelijk vond ze gelijkgestemden en bevestiging van wat voor haar levende ervaringen waren. In Intuïtieve ontwikkeling, haar tijdloze klassieker die al decennia tot de verbeelding spreekt, beschrijft Keen haar spirituele training en geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens in het dagelijks leven betekenen.

Ontwikkel jouw intuïtie door onder andere:

  • visualisatie en fantasie
  • je vermogen tot transformatie
  • psychische grenzen
  • kennis van je chakra’s
  • intuïtief auralezen
  • aarden (grounding)
  • het ontmoeten van je innerlijke leraar en jouw persoonlijke gidsen en helpers

Ontdek met oefeningen en praktische tips hoe je jouw intuïtieve vermogens kunt versterken en ontwikkelen. Zo leer je de wereld te ontdekken met behulp van jouw intuïtie en krijg je inzicht in nieuwe dimensies binnen jezelf en in anderen. Innerlijke ontwikkeling is voor iedereen mogelijk.

Intuïtieve ontwikkeling

Praktische bewustwording van onze aura’s, chakra’s en energieën

Auteur: Linda Keen
Vertaald door: L. Kooman
Uitgeverij: Ankhhermes
EAN: 9789020218473
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal pagina’s: 184 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button