Spirituele Boeken

Het orakel van de lichtwerkers

Lichtwerkers zijn ‘oude zielen’ die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst.  Verder verlangen ze naar een leven vol passie en doelen, en willen ze iets betekenen op spiritueel niveau. 

Als u zich hierin herkent of zich hierdoor aangesproken voelt, zijn deze kaarten en het bijbehorende boekje voor u bedoeld. Ze kunnen u helpen groeien in uw rol als lichtwerker door bepaalde vragen waarmee u zit te beantwoorden en door u de nodige spirituele begeleiding te geven.

Praktische Informatie

Auteur:  Alana Fairchild
Pagina’s: 144
Kaarten: 44
Uitgeverij: Deltas/Chantecler

ISBN: 978-90-447-4903-8
Adviesprijs: € 23,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button