De Spirituele Kalender

21 september 2021: Keltische Feestdag – Mabon

Dit is het tweede oogstfeest en kondigt de herfst aan.

21 september 2021: Keltische Feestdag – Mabon

Dit is het tweede oogstfeest en kondigt de herfst aan.

De dag en nacht is even lang, de zon staat loodrecht op de evenaar. De dagen gaan dus zichtbaar korter worden. De levenskracht gaat langzaam weg uit de natuur en naar de diepte van Moeder Aarde.

We kijken terug en zijn dankbaar voor de oogst die we hebben gehad. Dit is geen uitbundig feest maar vieren wel dat we dingen kunnen afronden. Het is een feest om tot rust te komen en dankbaar te zijn voor wat je hebt verkregen en hebt losgelaten afgelopen tijd.

Lees meer over Mabon in magazine De Spirituele Wereld, editie 2: Najaar 2017

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button