Spirituele Boeken

Angst overwinnen doe je zo

Auteur: Arentina Drenth

Angst overwinnen doe je zo

We kennen allemaal angsten. Vliegangst, angst voor kleine ruimtes, angst voor het coronavirus, angst voor spinnen, sociale angsten of de angst om dood te gaan. In dit boek helpt auteur Arentina Drenth je om een actieplan op te stellen, waarmee je je angst de baas kunt worden. Ze doet dit in simpele taal en met weinig woorden, zodat iedereen met haar praktische tips en oefeningen aan de slag kan. De eenvoudig uitgelegde theorie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en wordt verduidelijkt door prachtige illustraties.

Arentina Drenth

Ze is GZ-psycholoog, gedragstherapeut en EMDR-practitioner, en gespecialiseerd in angst, depressie, trauma, slaap en stress. Ze vindt het belangrijk dat wetenschappelijke kennis toegankelijk wordt gemaakt, mede omdat ze zelf dyslectisch is.

Angst overwinnen doe je zo

Auteur: Arentina Drenth
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 160 pagina’s
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401304931

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button