De Spirituele Kalender

17 juli 2021: Wereld Emoji Dag

Een emoji is een emoticon dat wordt gebruikt in elektronische berichten.

17 juli 2021: Wereld Emoji Dag

The World Emoji Day is een feestdag die eigenlijk samenhangt met computerfabrikant Apple.

Op 17 juli 2002 is er de kalenderapplicatie iCal in het leven geroepen met een icoontje. Sinds 17 juli 2014 is er dan ook deze feestdag gecreeërd. Elk jaar komen op deze datum ook de nieuwe emoji’s bij.

Een emoji is een emoticon dat wordt gebruikt in elektronische berichten.
Het betekent letterlijk “afbeelding” (e) + “karakter, schriftteken” (moji).

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button