De Spirituele Wereld

GRATIS 40 affirmatiekaarten

tot en met editie 24 kan je deze downloaden

Affirmatie’s, je hebt dit woord hoogstwaarschijnlijk al wel gehoord. Wat is dit nu? Wat kan je hiermee? Roman Pauwels heeft voor je GRATIS 40 affirmatiekaarten gemaakt die jij vandaag nog kan gebruiken om positieve veranderingen aan te brengen in je leven.

In het magazine De Spirituele Wereld, JG 5, editie 13: Zomer 2021 kan je het artikel, de handleiding en een downloadcode vinden om deze te downloaden.

Tot 1 juni 2024 kan je deze kaarten hier downloaden.
In elk magazine tot en met editie 24 kan je deze code terugvinden.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button