De Spirituele Kalender

21 juni 2021: Keltische Feestdag: Litha

Met Litha, eren we de zon in de hemel als ook de zonnekracht in ons zelf.

21 juni 2021: Keltische Feestdag: Litha

Met Litha, eren we de zon in de hemel als ook de zonnekracht in ons zelf.

De zon staat voor levensenergie en creatiekracht.

De zomerzonnewende is dus ideaal om stil te staan bij ons zelf.
Wat hebben we al mogen ontvangen, wat hebben we al bereikt?

We kunnen dankzij de steun van de zon nog grotere dromen maken en een groter verlangen hebben. Deze dag is ook het begin van de zomer, het zomersolstitium valt jaarlijks op 21 juni. Midzomer is de langste dag van het jaar. Het is een keerpunt, net als Midwinter.

Lees meer over Litha in De Spirituele Wereld, editie 4: Zomer 2018.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button