De Spirituele Kalender

5 juni 2021: Wereld Milieu Dag

5 juni 2021: Wereld Milieu Dag

UNEP (het milieuprogramma van de Verenigde Naties) heeft 5 juni uitgeroepen als ‘Wereldmilieudag’ (World Environment Day).

Deze wordt sinds 1974 gehouden om overheden, bedrijven en individuen bewust te maken van onze milieuproblemen.

De jaarlijkse viering van ‘Wereldmilieudag’ vindt telkens in een andere stad plaats en heeft een eigen thema.

Bron
UNEPWorld Environment Day

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button