De Spirituele Kalender

20 mei 2021: Wereld Bijendag/Week

20 mei 2021: Wereld Bijendag/Week

De Verenigde Naties hebben 20 mei uitgeroepen tot ‘Wereld Bijendag’ voor de bewustwording van het belang in de bijdrage van bijen aan duurzame ontwikkelingen en de bedreigingen waarmee zij worden geconfronteerd.

Wij vieren in Vlaanderen van 31 mei tot en met 7 juni de week van de bij.

Meer informatie via www.weekvandebij.be.

Bron
Week van de Bij

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button