De Spirituele Kalender

11, 12, 13, 14 mei 2021: De IJSheiligen

int Mamertus, Sint Pancratius, Sint Servatius en Sint Bonifatius komen naar je toe.

11, 12, 13, 14 mei 2021: De IJSheiligen

De IJsheiligen zijn Sint Mamertus, Sint Pancratius, Sint Servatius en Sint Bonifatius.
Ze vieren hun naamdagen op respectievelijk 11, 12, 13 en 14 mei.

De IJsheiligen is ook één van de oudste en wellicht het bekendste begrip uit de volksweerkunde.

Na deze dagen kan jij in de tuin pas beginnen met het planten in de volle grond want dan komt er in onze streek (Midden & Noord-Europa) geen nachtvorst meer voor.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button