De Spirituele Kalender

30 april 2021: Walpurgisnacht

30 april 2021: Walpurgisnacht

Walpurgisnacht vieren we jaarlijks in de nacht van 30 april op 1 mei.

Vroeger geloofde men dat in deze nacht de heksen naar Blocksberg (Duitsland) vlogen om daar hun heksensabbat te vieren.

Ze dansten daar in de gedaante van bokken met de duivel.

Lees meer over Walpurgisnacht in het artikel dat Birgid Walraet (Byrd webmaiden) van Arcadia Coven Antwerpen (gegevens onderaan) schreef. Dit artikel verscheen ook in Editie 12: Voorjaar 2021.

Bron
Arcadia Coven Antwerpen

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button