Vraag het aan ...Vraag het aan Timmy

Ik ben de flat van mijn oma aan het opruimen en kwam zeer veel edelstenen tegen. Moet ik ze schoonmaken voordat ik ze aan een goed doel geef?

Timmy Van den Heuvel beantwoord al je vragen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Ik ben de flat van mijn oma aan het opruimen en kwam zeer veel edelstenen tegen. Moet ik ze schoonmaken voordat ik ze aan een goed doel geef?

Ja! Het is altijd best dat je stenen reinigt voor je deze weggeeft aan een goed doel of een andere persoon.  Anders is de kans dat de energie van de vorige persoon nog aanwezig is in de steen of geeft de steen zijn helende energie op en dat willen we natuurlijk niet.

Ik persoonlijk zou stenen aan de hand de welke het zijn reinigen met water, wierook/salie of eventueel 24 uur in een pot propere aarde leggen, zodat deze hun energie terug kunnen krijgen. Als ik stenen krijg van iemand anders zijn collectie, doe ik deze trucjes altijd! Hopelijk heeft dit je al op goede banen geleid.

Tip

Als een edelsteensteen je bevalt, reinig ze dan goed.
Laad deze op en hou deze maar goed bij jou.

Timmy Van den Heuvel

Timmy is een jongen die een zeer oude ziel heeft. Hij is de edelsteenspecialist, werkt met wicca, voodoo & hoodoo, kruiden, aroma's, legt Tarot kaarten en schrijft voor het magazine ook over Egyptische Magie.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button