Spirituele Boeken

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten.

De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in – intussen – 45 landen.

In Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

Auteur: De Vegetarische Slager
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
EAN: 9789038810874
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 256 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button