Spirituele Boeken

De vaginabijbel

Alles over de vulva en de vagina en het verschil tussen mythe en medische realiteit.

Auteur: Jen Gunther

De vaginabijbel

Alles over de vulva en de vagina en het verschil tussen mythe en medische realiteit.

Veroorzaakt het eten van suiker schimmelinfecties? Heeft schaamhaar een functie? Heb je een zorgregime nodig voor je vulva en vagina? Verschrompelt je vagina als je geen seks hebt? Hoe zit het nou echt met het HPV-vaccin?

Zoveel belangrijke vragen, en zoveel overtuigende, verwarrende en tegenstrijdige desinformatie! In dit tijdperk van clickbait, pseudowetenschap en influencers kun je makkelijk overspoeld raken.

Ontdek de waarheid over:
  • Het vaginale microbioom
  • Genitale hygiëne, glijmiddelen, en mythes en misvattingen over hormonen • Hoe voeding de vaginale gezondheid beïnvloedt
  • Cosmetische chirurgie voor de vagina
  • Welke veranderingen je kunt verwachten tijdens de zwangerschap, na de bevalling en in de menopauze
  • Hoe de geneeskunde vrouwen tekortdoet door symptomen weg te wuiven
  • Strings versus kant: het beste ondergoed voor een gezonde vagina • Hoe je de beste tampon kunt kiezen
  • De clitoris in al haar glorie en de mythe van de g-spot …
  • En nog veel meer.

Of je nu een 26-jarige bent die bang is dat haar schaamlippen ‘niet cool’ zijn of een 66-jarige die kampt met pijn tijdens seks; deze uitgebreide gids zal beslist een leven lang je betrouwbare hulpbron zijn.

Dokter Jen Gunter

Gynaecoloog Jen Gunter, een deskundige op het gebied van vrouwenzorg – en de populairste arts op internet – schiet te hulp met een boek dat mythes ontkracht en vrouwen informeert en bekrachtigt. Ze heeft drie decennia aan ervaring op het gebied van vulvaire en vaginale ziekten.

De vaginabijbel

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2020
Aantal pagina’s: 430
Auteur: Jen Gunter
Vertaald door: Minou op den Velde
Illustrator: Hester van Toorenburg
Uitgever: Samsara Uitgeverij
EAN: 9789492995889

Bron
Uitgeverij SamsaraDokter Jen Gunter

Sarina Verbeek

Mijn naam is Sarina Verbeek, geboren in 1973 te Hasselt. Reeds vele jaren ben ik gelukkig met mijn partner met wie ik samenwoon. Sinds 1997 ben ik mama van Laura. Ik ben een sociaal persoon, meelevend, begripvol en empatisch. Mensen helpen is voor mij mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Mijn diploma van relatie- & sekscounselor alsook mijn levenservaring heeft mij de nodige kennis bezorgd om alle mensen. Iedereen kan bij mij terecht voor counseling en/of begeleiding, en dit zowel op relationeel als op seksueel vlak. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken. Mijn praktijk is Sexolutions te Zonhoven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button