De Spirituele Kalender

2 februari 2021: Keltische Feestdag: Imbolc

Imbolc is het ploeg- en zaaifeest van de Kelten.

2 februari 2021: Keltische Feestdag: Imbolc

Imbolc is het ploeg- en zaaifeest van de Kelten.

Alle Midwinterversieringen moeten het huis uit zijn, want we doen afstand van de winter en maken ons klaar voor de lente. “Februa” (uit februari) is ook het Latijns voor zuivering.

De Keltische vuurgodin Brigid is ook bekend als de vruchtbaarheidsgodin.

Het is gebruikelijk om een ‘Brigid’s Cross’ te maken in graan en dit kruis hang je een jaar lang in je huis. Deze activeert de levenskracht van het graan.

Meer kan je lezen:

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button