Spirituele Boeken

Troostpleister

Over verdriet, verlies en veerkracht

Troostpleister

Over verdriet, verlies en veerkracht

Fraai cadeauboek voor rouwenden, met overwegingen, teksten en gedichten, omlijst door prachtige foto’s.

‘Troostpleister’ van Joke Verweerd is een boek voor rouwenden over het omgaan met verlies en verdriet. Ze verwoordt wat het betekent om een geliefd mens los te moeten laten en hoe je omgaat met verlies en verdriet. Hoe je met elkaar toeleeft naar het afscheid en ervoor zorgt dat gezegd is wat gezegd moet worden. De auteur gaat ook eerlijk in op haar worsteling met de vraag of verdriet van een vijand een vriend kan worden. Haar conclusie is dat vertrouwen de weg van rouw en gemis begaanbaar maakt. In dit fraai vormgegeven boek zijn ook gedichten en een aantal voorbeeldteksten voor woorden van afscheid opgenomen.

‘Troostpleister is een goed bruikbaar boek als je teksten zoekt om jezelf of iemand anders te troosten. Sommige teksten kunnen ook dienen als voorbeeld voor woorden van afscheid.’ Z? en Zeeuws

Joke Verweerd

Ze bracht in 1983 haar eerste dichtbundel uit. Sindsdien zijn er vele succesvolle romans, verhalen en gedichten van haar hand verschenen. Tweemaal won ze de ND|BCB Publieksprijs.

Troostpleister

Over verdriet, verlies en veerkracht

Auteur: Joke Verweerd
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2018
Aantal pagina’s: 128 pagina’s
Uitgever: KokBoekencentrum
EAN: 9789023952664

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button