Spirituele Boeken

Voeding en hormonen

ENERGIEKE VROUWEN

Auteur: Marjolein Dubbers

‘Voeding & hormonen’ van Marjolein Dubbers is het eerste deel van haar nieuwe serie ‘Energieke vrouwen’. Hierin legt ze uit dat we meer energie krijgen door de juiste voeding.

Niet alleen Marjolein Dubbers is ervan overtuigd dat voeding een cruciale rol speelt als het om onze gezondheid gaat. Ook artsen onderschrijven het belang van gezonde voeding in toenemende mate. Dubbers schreef eerder de boeken ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ en ‘Eet meer energie’. In deze nieuwe reeks wordt informatie op thema geselecteerd en overzichtelijk en toegankelijk gepresenteerd. Inclusief een aantal aantrekkelijke recepten.

Marjolein Dubbers

Is food- en lifestylecoach. Zij heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste platform in Nederland voor vrouwen op zoek naar vitaliteit en gezondheid.

Voeding en Hormonen

  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: Hardback
  • ISBN: 9789021575704
  • Pagina’s: 160
  • Publicatiedatum: 24-03-2020
  • Prijs: € 14,50

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button