Spirituele Boeken

De Boeddha en de Badass

Superslim zakendoen met lessen uit de mindfulness

Auteur: Vishen Lakhiani

De Boeddha en de Badass

Superslim zakendoen met lessen uit de mindfulness

De boeddha en de badass van ondernemer en zelfhulpgoeroe Vishen Lakhiani laat je zien dat bewust zakendoen niet alleen over mindfulness en voorzichtigheid gaat, maar ook over recalcitrant zijn en tegen de gevestigde orde aanschoppen. De boeddha in jou wil misschien vanuit rust beslissen, maar de badass wil verandering en creativiteit.

Wie voor indrukwekkende resultaten wil gaan, hoeft dan ook niet voor een bepaalde stijl van zakendoen te kiezen. Want het is de combinatie van tegenovergestelde krachten die tot plezier én succes in je werk zullen leiden. Dit is hét boek voor de ambitieuze en rebelse ondernemer die mindfulness niet uit het oog wil verliezen.

De Boeddha en de Badass

Superslim zakendoen met lessen uit de mindfulness

Auteur: Vishen Lakhiani
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 288 pagina’s
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN: 9789021579221

Regilio Van den Bril

Regilio is een extraverte introvert die zich dagelijks inzet om mee te bouwen aan een betere morgen. Hij verzamelde reeds verschillende diploma’s en getuigschriften binnen de menselijke ontwikkeling en is er van overtuigd het beste uit iedereen te halen! In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een goed boek, een gezellige babbel of helemaal niets doen. Want dat volle hoofd op tijd rust gunnen is belangrijk weet hij. Een magisch antwoordenboek of probleem oplosser is Regilio zeker niet, wel one of us met een groot hart en een hoofd vol kennis en ervaringen om met je te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button