Spirituele Boeken

Van illusie naar verlichting

‘Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen mijn spirituele pad nog bestond uit pijn en lijden. Ja… ook ik heb dat meegemaakt! Ik heb de weg afgelegd van verwarring en lijden in de illusie naar vrede en helderheid, naar verlichting. Dat is een absolute vereiste om een boek als dit te schrijven. 

Ik realiseer me hoe misleidend woorden kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld het spirituele pad: er is geen pad, maar toch moet je dit niet-aanwezige pad bewandelen om te ontdekken dat het niet bestaat. Een ander voorbeeld is de kloof van afscheiding: er is geen kloof en toch moeten we deze kloof overbruggen om te leren dat deze is gecreëerd door het intellect. Wanneer we dat loslaten… bingo, dan is de kloof van afscheiding verdwenen! 

Wanneer je leeft wat dit boek je leert, zul je de valkuilen overstijgen die verspreid zijn over het veld dat de nietsvermoedende spirituele avonturier bewandelt. Ik heb me op hetzelfde of vergelijkbaar terrein begeven als waar jij je nu bevindt. Nu loop ik vrij, met gemak en vol blijdschap. Jij kunt dat ook, met dit boek als je gids.’ 

  • ISBN-nummer: 9789463310192
  • Verschijningsdatum: 16/04/2019
  • Aantal bladzijden: 176
  • Uitgeverij: Hajefa, Uitgeverij
  • Afmetingen: 150 mm x 220 mm
  • Gewicht: 336
  • Type: Boek

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button