Spirituele Boeken

Spirituele Detox

Bestsellerauteur op nieuwe paden

Bereik je beste gezondheid ooit!

Veel mensen hebben moeite met het antwoord op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat is mijn waarheid?’ en allemaal lopen wij rond met onverwerkte emoties die we wegstoppen om maar niet de oude pijn te hoeven voelen.

Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen reis naar binnen toe leert Jesse van der Velde je hoe je je op een geheel nieuwe manier met jezelf verbindt. Dit doet hij aan de hand van drie stappen: Dichter bij jezelf komen, Het helen van wat oud is en Je leven creëren.

Deze gids laat zich op twee niveau’s lezen: je kunt hem passief lezen en een leuke ervaring rijker zijn of je kunt het ervaren als een innerlijk proces, waarbij je innerlijk werk gaat verrichten dat je nog nooit eerder hebt gedaan. Aan jou de keus!

Jesse van der Velde

© foto Charlotte Tonino

Met zijn eerdere boeken hielp Jesse van der Velde tienduizenden mensen aan een gezonde levensstijl. In deze praktische spirituele gids helpt hij lezers op weg naar mentale balans door zichzelf te leren kennen en zo hun toekomst in eigen hand te nemen.

Praktische Informatie

Auteur:  Jesse van der Velde
Pagina’s: 192
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
ISBN: 978-90-21-56784-6
Adviesprijs: € 20,00

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button