De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Geboortesteen maart + Ram

In deze rubriek kan je aan Timmy Van Den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Ah maart is er weer !

Het is de maand van nieuw begin (wegens de lente) en tevens is maart ook mijn geboortemaand.

De geboorteedelsteen voor maart is:

Aquamarijn

 • Een steen van expressie en communicatie.
 • Deze steen is zeer geschikt voor de keel chakra.
 • Het helpt ook kalmerend en verminderd momenten van stress , maakt vrolijk en geeft ook een beetje boost zelfvertrouwen om te uiten .
 • Is ook een uitstekende steen als je wat verward voelt op moment in het leven .
 • Ook maak deze steen je eerlijk en oprecht, tolerant en onbezorgd.
 • Aquamarijn is een prachtige steen die ons helpt doelen te stellen tot een succesvol resultaat.
 • De steen werd vroeger bij de Grieken gebruikt voor zeeman lieden te beschermen op wilden zeen en voor hun werd deze steen ook gezien als de steen van Poseidon de god van de oceaan.

Ram

 • De ram is spontaan, direct, heeft durf, is onafhankelijk en heeft een vechtlust
 • Het element is vuur.
 • Tijdslijn 21 maart t/m 20 april

Voor mij stelt een Ram zich voor als een jonge strijder die klaar staat om het pad vrij te maken voor wie hij lief heeft. Moedig, doorzettend en hoopvol. Ik ben zelf namelijk een Ram.

 1. Rode Jaspis
  Maakt aardend en beschermd. De Jaspis geeft ook daadkracht en strijdlust en moed, helpt je om ergens 100% voor te gaan. Stimuleert ook de fantasie en het denkvermogen, verwijderd negatieve patronen zo dat er ruimte is voor actie. De steen helpt ook met zaken te stabiliseren, te balanceren.
 2. Carneool
  Geeft kracht, energie, moed en doorzettingsvermogen. Ook maakt deze steen je assertief, eigen waardig, geeft zelfvertrouwen en verminderd jaloezie. Deze steen helpt ook met passievolle en creatieve energie te uiten. Het wekt de innerlijke vlam op.
 3. Sardonyx
  Geeft geestelijke kracht, geeft de drager zelfvertrouwen, daadkracht en doorzettingsvermogen. Sardonyx helpt ook om de zin van alles wat men meemaakt te begrijpen. Daarnaast helpt het ook om vriendelijk en behulpzaam te worden (maakt bewust). De steen helpt ook om relaties te stabiliseren .

Groetjes,
Tim

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button