Angels from Heaven

Zielen van de planeet Aarde

Zielen van de planeet Aarde,

Je bent op het juiste pad, en dit pad leid je naar healing en bewustzijnsverruiming.

Vergeef jezelf voor de ’’fouten’’ maak jezelf schuld vrij. Want in essentie ben je onschuldig. Hoe meer jij jezelf en anderen kunt vergeven, hoe meer ruimte er ontstaat zowel in je energie, als in je ziel. Je lost hiermee een stuk karma op, waardoor je meer toegang hebt naar overvloed.

Je bent een pure ziel, jij bent hier om de lessen van liefde te leren en door te geven. Door vergeving te schenken aan personen die je pijn hebben gedaan, die je hebben gekwetst maak je jezelf los van deze energie. Dit kan heel moeilijk zijn, misschien wel bijna niet in te denken. Maar wat zou de engel in jou doen? Met kwaad voed je alleen maar kwaad? En om dit je leven te laten beïnvloeden waardoor de kwaliteit van je leven afneemt is denk ik ook geen optie? Probeer het woord moeilijk los te laten, en ga staan in je licht. Alles wat moeilijk is daagt je uit om het makkelijker voor jezelf te maken.

Gerechtigheid zal worden geïnd en het wiel van karma blijft voor een ieder draaien. Alleen is het niet aan jou om te beslissen wanneer, hoe en wat er wordt ingelost (karma is niet alleen negatief maar ook positief). 

Het is aan jou om situaties te accepteren, hoe zwaar ze ook kunnen zijn. Het enige waar jij invloed op hebt is op je keuzes. Kies voor liefde en compassie, zowel voor jezelf als voor de ander.Vind je het lastig voor de ander? Vergeef de situatie.

Laat los door vergeving te schenken, en weet dat je beschermd bent. Door meer te vergeven zal rust zich plaatsvinden. Hoe meer mensen er vrede ervaren in zichzelf, hoe meer vrede er ontstaat op aarde.

Waar een wil is, is een weg.
Vergeving is de sleutel naar vrede.

Namasté

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”. Deze naam kan je kennen van de spirituele beurzen want bijna elke 2 weken kan je ze terug vinden door heen Vlaanderen.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button