Spiritueel

5 manieren om je te verbinden met je spirituele gids.

We hebben enkele manieren opgesomd om je spirituele gids te bereiken en hem/haar de juiste ondersteuning te vragen.  Dit kunnen we doen wanneer we hulp nodig hebben in ons leven om de juiste richting te vinden .

Spirituele Gidsen kunnen verschillende energieën zijn, elke persoon heeft zijn energie.  Het kunnen onze voorouders zijn, maar ook wijze Geestelijke meesters zoals Jezus of Boeddha,een huisdier dat gestorven is, de Engelen, Draken, Eenhoorns, …  Maar hoe maak je er contact mee?

1) Stel de intentie in.

Naar wie ben je op zoek en waarom?  Sommige mensen houden graag een dagboek bij van de boodschappen die ze krijgen van hun Gidsen.  Zo kunnen ze deze nadien  analyseren om te kijken of ze de antwoorden krijgen of om te kijken of ze iets juist hebben gevraagd.

2) Maak een uitnodiging.

Nodig je Spirituele Gids uit voor het leven.  Dit kan in de vorm van een dagelijkse meditatie, een hulpvraag voor het slapen gaan , een gebed, een brief  die je op een speciale plaats bewaart.

3) Laat je verwachting los.

Je moet niet weten wie ze zijn, hoe oud ze zijn of hoe hun persoonlijkheid is.  Een Spirituele Gids kan komen in welke vorm, geur, sensatie, onderbuikgevoel, … dan ook.

4) Let op de tekens!

Krijg je een bepaald teken of cijfer te zien in je dagdagelijkse leven?  Krijg je  iemand dagelijks te zien die je normaal nooit ziet?  Zie je soms een veertje, een munt, een figuur, …  Als je hierin een patroon vindt, dan weet je dat je Gids je iets wil vertellen.  Denk hier eens over terug.

5) Vergeet niet om dankbaar te zijn.

Vanaf dat je beseft dat je hulp gekregen hebt van je Engelen, voorouders, Spirituele Meesters, … zeg dan meteen dank u in de vorm van gebed, gezang, meditatie, …  Als je yoga beoefent kan dit in een soort van oefening terwijl je aan je Gids denkt, als je graag mediteert doe dit dan aan je Gids, …

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button