Spirituele Boeken

Ik wist het !

Gebruik je intuïtie voor een beter leven.

Ik wist het !

Gebruik je intuïtie voor een beter leven

Auteur: Jos Pauwels

‘Ik weet niet waarom, maar het voelt wel goed om dit boek te kopen.’ Iedereen wordt wel eens overvallen door een onverklaarbare voorkeur voor iets, en eigenlijk is het niet slecht om wat meer naar dat kleine stemmetje in je hoofd te luisteren. Intuïtie is namelijk een bron van kennis, met een eigen logica.

In ‘Ik wist het!’ legt auteur Jos Pauwels precies uit wat intuïtie nu inhoudt én hoe je meer op je gevoel kan vertrouwen bij het nemen van allerlei beslissingen in het leven. Aan de hand van duidelijke voorbeelden kan je zelf op zoek gaan naar je innerlijke wegwijzer en uiteindelijk zal je versteld staan van wat je onderbewustzijn eigenlijk al weet.

Jos Pauwels

Doctor in agogische wetenschappen en is gespecialiseerd in systemisch en co-creatief werk. Hij was jarenlang verbonden aan de opleiding Sociaal Werk van AP Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast is hij kernlid van het Timotheus Project, een organisatie gespecialiseerd in Intuïtieve Ontwikkeling.

Ik wist het !

Gebruik je intuïtie voor een beter leven

Auteur: Jos Pauwels
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina’s: 255 pagina’s
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
EAN: 9789463933575

Bron
Uitgeverij Borgerhoff-Lamberights

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button