Angels from Heaven

Meditatie met Zafkiël en de samenwerkende engelen.

Steek voor je met de meditatie begint een kaars aan.  Je kunt daarnaast een wierrook stokje branden, of een olie in een verdamper gebruiken, de geur van kaneel is belangrijk.  Ga rustig en ontspannen zitten.  Zet je voeten stevig op aarde om jezelf te gronden, voor je contact maakt met het zilveren licht van de maan.  Stel je hierbij voor dat wortels van je voeten diep de aarde ingaan. Vraag Aartsengel Michael je te beschermen met zijn diepblauwe mantel van bescherming.

Verbind je met alle Lichtwerkers zodat we een netwerk van Licht om de aarde vormen. Je kunt met dit licht een bepaalde intentie voor de wereld meesturen, zoals vrede, liefde of heling.   Stel je nu voor dat je u in een tempel van Licht bevindt in de Hogere dimensie. Daar staat in het midden van de tempel de aarstengel Jeremiël. Deze engel houdt een groot boek vast, het boek van jouw leven. In dit boek staat jouw levensmissie opgeschreven.  Als je vragen hebt over jouw levensmissie, kun je deze stellen aan de Aartsengel Jeremiël. Laat het beeld zich ontvouwen. Wellicht worden je scènes getoond, woorden of andere inzichten. Als er niets komt, kun je nu de intentie neerzetten dat je de komende dagen helderheid ontvangt en je open zal stellen voor de aanwijzingen van de engelen.

Jeremiël sluit uiteindelijk het boek en legt zijn hand op je hart en zegt: “Je hart is het kompas van je ziel. Volg hem met wijsheid.” De aartsengel neemt het boek mee en neemt afscheid van je.

Wanneer je dat wilt kun je u nu verbinden met de andere lichtwerkers die aan hun zielendoel hebben gewerkt. Je betreedt daartoe een zaal die schitterend van liefdevol, roze licht. Er heerst een uitgelaten stemming want iedereen voelt zich dichterbij zijn of haar Ware Zelf en Zielendoel. Er wordt gelachen en omarmt.

De engelen, de Meesters en al je overleden dierbaren zijn er nu aanwezig. En dan besluiten jullie als groep deze heerlijke, liefdevolle en krachtige energie die jullie ervaren nu jullie in eenheid zijn met jezelf en de Schepping uit te stralen naar de aarde. Zie voor je hoe deze intentie in de groep als het ware een zachte deken van roze licht om de hele aarde legt. Wellicht zijn er mensen of gebieden die je extra energie wilt sturen. Dan kun je dat nu doen.  Je neemt afscheid van de lichtwerkers, waarvan velen zielsfamilieleden zijn. Jullie beloven elkaar te ondersteunen op aarde en in de hogere Dimensies.  Zet je even neer de prachtige zaal en  zet je vingers in een mudra. Je duim op je wijsvinger rustend op je benen.

Er is op dit moment rust en stilte aanwezig in je gehele ziel.  Vraag aan Zafkiël dat hij naar je toe komt en laat hem zijn hand op je hart leggen. Hier komt een intens warme straal binnen van de kleur van de Carneool (licht bruin oranje). Je hebt een gevoel van mededogen en onvoorwaardelijke liefde en je hebt de behoefte om het naar iemand te sturen.  Misschien naar jezelf, misschien naar een persoon die het hard nodig heeft of iemand die niet kan overgaan. Kies zelf maar.  Tegelijkertijd heelt Zafkiël ook jouw hart.

Tijd om afscheid te nemen op een liefdevolle zachte manier. Sta rustig terug recht en wanneer je klaar bent, verlaat je de ruimte. Breng nu je bewustzijn weer terug naar de ruimte waar je begonnen bent. Je beweegt je handen en voeten, rekt je uit en voelt je lichaam weer stevig op de ondergrond zitten. Wanneer je klaar bent, blaas je heel bewust de kaars(en) uit en daarmee laat je de meditatie los.

Namasté .

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”. Deze naam kan je kennen van de spirituele beurzen want bijna elke 2 weken kan je ze terug vinden door heen Vlaanderen.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button