Spirituele Boeken

13 geheimen van een dierengedragstherapeute

Door haar jarenlange ervaring met dieren heeft Inge Pauwels een unieke kijk gekregen over hun gedragingen en hoe je best met hen kan omgaan. In deze 13 reflecties over de omgang met gedomesticeerde dieren, laat ze je meegenieten van haar ervaringen. Ze geeft aan waar je op moet letten in contacten met deze ‘buitenlanders’, met hun eigen gewoonten en gedragingen.

Verder geeft ze ons ook inzicht in het feit dat elk dier ons een dierenspiegel voorhoudt, zowel qua karakter als qua fysische eigenschappen. En leert ze ons te kijken vanuit het dier. Deze reflecties zetten ons aan tot nadenken! Een aanrader voor iedereen die zijn dier beter wil leren begrijpen. Inge Pauwels is internationaal erkend holistisch dierengedragstherapeute. Ze traint dieren en coacht mensen. Ze schrijft boeken over huisdieren, boeken ook over wat dieren voor mensen kunnen betekenen. Ze presenteert programma’s op tv, geeft beroepsopleidingen, werkt voor asielen, dierenparken, voor advocaten en de regering.

Auteur: Inge Pauwels

Zij heeft een bloeiende praktijk, haar dierengedragscentrum heet Toscanzahoeve®. Ze bekijkt de mensenwereld vaak vanuit een dierlijk oogpunt. Want mensen en dieren spiegelen elkaar. Inge Pauwels wordt wel eens de Martin Gaus of Cesar Millan van België genoemd, de Boeddha van de dieren of filantroop van de dieren…

Door haar jarenlange ervaring in binnen- en buitenland met mensen en dieren en haar opleidingen in de communicatie en psychologische wereld van mensen en de gedrags- en trainingswereld van dieren, heeft Inge Pauwels een aantal zaken vastgesteld op het vlak van gedrag en communicatie bij mens en dier en hoe deze 2 soorten invloed hebben op elkaar.

Opvallend of subtiel. Hieruit vloeiden 13 bedenkingen voort, manieren om met gedomesticeerde dieren om te gaan, om het begrip te verbeteren en de band te verstevigen. U kan over haar 13 tips nadenken, u kan ze kritisch ontleden maar vooral toepassen in uw relatie met uw (gedomesticeerd) dier. Een manier van leven en omgaan met (gedomesticeerde) dieren.

Praktische Informatie

Auteur:  Inge Pauwels
Pagina’s: 220
Uitgeverij: Kramat

ISBN: 978-90-795-5294-8
Adviesprijs: € 19,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button