Spirituele Boeken

Nooit meer de oude

Burn-out als uitnodiging voor een nieuwe manier van leven en werken.

Auteur: Mieke Lannoey

Een boek over het leven na een burn-out.

Waar velen het herstel van een burn-out als het eindpunt beschouwen, is het in werkelijkheid slechts het begin. Het begin van een nieuwe manier van leven en werken, die begint met te aanvaarden dat je nooit meer de oude wordt.

Mieke Lannoey laat in dit vervolg op Burn-out, het begin van verandering zien hoe de post-burn-out periode eruitziet. Ze neemt je mee op haar persoonlijke zoektocht om vanuit de kern te veranderen en inspireert je met haar visie op wat wil ontstaan: een nieuwe maatschappij!

Mieke Lannoey

Mieke Lanoey was een bevlogen hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. Een sector waar ze zou werken ‘tot ze erbij neer zou vallen’. Dat gebeurde, alleen veel vroeger dan ze had gedacht, en niet op een door haar gewenst moment maar door een burn-out. Het dwong haar tot stistand, aanvaarding, loslaten en een bewuste manier van kijken naar het leven. Bovenal duwde de burn-out haar richting het leven van haar dromen.

Nooit meer de oude

Auteur: Mieke Lannoey
ISBN: 9789020217209
Prijs: € 20,00
Uitgeverij: AnkhHermes
Verdeling: VBK-België
Verschijning: 27 oktober 2020

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button