Spirituele Boeken

Mummies ontrafeld

Ontdek alles over de mummies in het oude Egypte.

Mummies ontrafeld

Ontdek alles over de mummies in het oude Egypte

Ontdek in ‘Mummies ontrafeld’ van Tom Froese alles wat je maar weten wilt over mummies in het oude Egypte en archeologie. Van de vele rituelen die erbij kwamen kijken tot hoe belangrijk de Nijl was en welke Egyptische goden en wat zij betekenden, alles komt voorbij. Het hele boek is voorzien van prachtige, kleurrijke en verhelderende illustraties met een vleugje humor, en het omslag is van goudfolie!

Wist je dat de oude Egyptenaren geloofden dat je hart werd opgegeten door een nijlpaardleeuw-krokodil-godin als je niet naar het hiernamaals mocht? En dat een lichaam voor altijd bewaard moest blijven? Dat er wel vier voetbalvelden aan linnen wikkels nodig waren voor één mummie? En welke Farao de beroemdste mummie ter wereld werd? ‘Mummies ontrafeld’ biedt een superinteressant en prachtig geïllustreerd kijkje duizenden jaren terug in de tijd. Niet alleen is alles te lezen over hoe mummies precies werden gemaakt en hoe ze werden begraven, ook Egyptische goden, de Pyramides, Europese archeologen en grafrovers komen aan bod.

Nuttige informatie wordt afgewisseld met leuke weetjes en mummieblunders – want het ging lang niet altijd goed! De illustraties van Tom Froese zijn kleurrijk en passen perfect bij het onderwerp, het oude Egypte!

Mummies ontrafeld

Ontdek alles over de mummies in het oude Egypte

Auteur: Tom Froese
Vertaald door: J.H. Gever
Uitgever: Gottmer
EAN: 9789025775391
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 32 pagina’s
Leeftijd: vanaf 6 jaar, vanaf 7 jaar, vanaf 8 jaar, vanaf 9 jaar

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button