uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Wie zijn wij?

Doel

We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap. Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid. Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum. Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’.

Geschiedenis

In oktober 2014 organiseert Hans Van Dyck op zijn internetradio Sanne FM, de Halloweenshow. Dankzij de vzw Spiritueel Onderweg van Ingrid Van Dael zijn ze terecht gekomen bij Wim en Petra. Op de Halloweenshow kwamen ze dan ook spreken over geesten en spirituele dingen. In 2015 is Petra gevraagd als presentatrice voor het spiritueel radioprogramma. Dit programma was in samenwerking met bovenstaande vzw en hadden al gauw 4 programma’s klaar met gasten en veel informatie.

We voelden duidelijk dat er nood was aan een mediaplatvorm om de taboe rond spiritualiteit en healingen weg te nemen. Dus starten Hans en Roman De Spirituele Wereld op. Een website met spirituele informatie, lifestyle, horoscoop, boeken, kruiden, … en een radioprogramma. Roman zei dat we nog meer mensen kunnen bereiken met een magazine. Het idee werd goed onthaald maar we dachten ook meteen dat het veel werk zou zijn.

Hans is wat later toch informatie gaan verzamelen en zo was er meteen het eerste magazine geboren in juli 2017. In september 2017 was dan de eerste gedrukte editie beschikbaar.

Sinds oktober 2017 hebben wij enkele testen gedaan en daarna was er maandelijks de Consultshow via Facebook Live (tot ongeveer april 2019 waarna we dit gaan evalueren).

Sinds mei 2019 is er een webshop ‘De Spirituele Markt‘ bijgekomen waar wij spirituele producten en geschenken op verkopen die je ook bij ons op de beurs kan aankopen.

Sinds 17 juli 2019 is er dan de SpiritueleGids.be bij gekomen die wij hebben overgenomen van vzw Spiritueel Onderweg. Dit gaat een zoekplatvorm worden voor spirituele werkers maar ook een plaats voor zoekertjes en evenementenkalender.

Verantwoordelijke uitgever

Dit is het bedrijf van Hans Van Dyck die de producten De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en de Spirituele Gids heeft. Ook kan je hem vragen voor het ontwerp van een logo, huisstijl voor je bedrijf/vereniging, voor visitekaartjes, flyers, affiches, roll’up banners, … Voor spirituele zaken heeft Hans een neus, hij ontwikkeld samen met zijn partner diverse spirituele middelen gaande van een leuk uitziende kaartencursus, eigen spirituele kaarten, leglakens, …
www.hvdmediaworks.be

Brandmanager

Hans Van Dyck (HVD Mediaworks)

Werkten verder mee aan De Spirituele Wereld:

Ann Bevers, Arcadia Coven Antwerpen, Betty Van Geel, Bernadette Van Deuren, Biotona, Bryd (Webmaiden), Cindy Meirsman, Dave Van De Moer, Ingrid Van Dael, Jeroen Burckel, Koen Van Genechten, Leo Coveliers, Marleen Debord, Nick Martinet, Nina en Jorge Lenaerts, Peggy Geudens, Petra Belmans, Regilio Van den Bril, Roman Pauwels, Rudy Oostvogels, Sanne Van Dyck, Sarina Verbeek, Tim Everaerts, Timmy Van den Heuvel, Tinne De Bie, vzw Spiritueel Onderweg, Willy Bastiaensen, Wim Smeyers