Wie zijn wij?

Geschiedenis

In oktober 2014 organiseert Hans Van Dyck op zijn internetradio Sanne FM, de Halloweenshow.  Dankzij de vzw Spiritueel Onderweg van Ingrid Van Dael zijn ze terecht gekomen bij Wim Smeyers en Petra Belmans.  Op de Halloweenshow kwamen ze dan ook spreken over geesten en spirituele dingen.  In 2015 is Petra gevraagd om als vrijwilligster zich in te zetten voor Sanne FM maar ook voor een spiritueel radioprogramma.  Dit programma was in samenwerking met bovenstaande vzw en hadden al gauw 4 programma’s klaar met gasten en veel informatie.

We voelden duidelijk dat er nood was aan een mediaplatvorm om de taboe rond spiritualiteit en healingen weg te nemen.  Dus starten Hans en Roman De Spirituele Wereld op.  Een website met spirituele informatie, lifestyle, horoscoop, boeken, kruiden, … en een radioprogramma.  Roman zei dat we nog meer mensen kunnen bereiken met een magazine.  Het idee werd goed onthaald maar we dachten ook meteen dat het veel werk zou zijn.  Hans is wat later toch informatie gaan verzamelen en zo was er meteen het eerste magazine geboren in juli 2017.  In september 2017 was dan de eerste gedrukte editie beschikbaar.  Sinds oktober 2017 hebben wij enkele testen gedaan en daarna de Consultshow via Facebook Live.  Sinds mei 2019 is er een webshop ‘De Spirituele Markt‘ bijgekomen waar wij spirituele producten en geschenken op verkopen.

Sinds 17 juli 2019 hebben we SpiritueleGids.be overgenomen van vzw Spiritueel Onderweg. Wij gaan hier later over communiceren wat onze plannen zijn.

Verder staat er nog veel meer op de planning, maar daarover later wat nieuws.

Verantwoordelijke uitgever

Dit is het bedrijf van Hans Van Dyck die de producten Sanne FM en De Spirituele Wereld heeft.  Ook kan je hem vragen voor het ontwerp van een logo, huisstijl voor je bedrijf/vereniging, voor visitekaartjes, flyers, affiches, roll’up banners, …  Voor spirituele zaken heeft Hans een neus, hij ontwikkeld samen met zijn partner diverse spirituele middelen gaande van een leuk uitziende kaartencursus, eigen spirituele kaarten, leglakens, …

www.hvdmediaworks.be

Brandmanager en redactie

Hans Van Dyck (HVD Mediaworks), Roman Pauwels

Werkten verder mee aan De Spirituele Wereld

Ann Bevers, Arcadia Coven Antwerpen, Betty Van Geel, Bernadette Van Deuren, Biotona, Bryd (Webmaiden), Dave Van De Moer, Ingrid Van Dael, Jeroen Burckel, Koen Van Genechten, Leo Coveliers, Marleen Debord, Nick Martinet, Nina en Jorge Lenaerts, Peggy Geudens, Petra Belmans, Rudy Oostvogels, Sanne Van Dyck, Sarina Verbeek, Tim Everaerts, Timmy Van den Heuvel, Tinne De Bie, vzw Spiritueel Onderweg, Willy Bastiaensen, Wim Smeyers