Wie zijn wij?

De Spirituele Wereld is ontstaan uit internetradio Sanne FM en het moederbedrijf HVD Mediaworks.

Hans Van Dyck, productmanager van Sanne FM, organiseerde een Halloweenshow en had hiervoor praatgasten nodig. Via Ingrid Van Dael zijn we dan terecht gekomen bij Petra Belmans en Wim Smeyers. We nodigde hun uit voor de allereerste Halloweenshow op Sanne FM. We hadden onze luisteraars laten mailen met een spookachtig verhaal of met een verhaal over een onverklaarbaar verschijnsel.

Toen de uitzending begon hadden we gezorgd voor een fijne aankleding met ‘Pompoensoep en spinnetjes’ erin. Eerst een korte voorstellen en toen lieten we enkele verhalen horen en zelfs belde we enkele luisteraars op terwijl Petra en Wim hun uitleg dan gaven.

Een half jaar later kwam Roman Pauwels op het idee om een radioprogramma te maken dat over het spirituele ging om zo ook de taboe een beetje te doorbreken rond het zweverige. We vroegen of Petra het misschien zag zitten om de presentatrice te worden naar Hans Van Dyck. Samen zijn we een samenwerking aangegaan met een inrichter van spirituele beurzen voor 4 programma’s.  In januari 2016 besloten we om zelf door te gaan en de onderwerpen wat ruimer te trekken.

De Spirituele Wereld

Op 12 februari 2016 is ‘De Spirituele Wereld’ geboren met de eerste uitzending op Sanne FM.

We speelden dat eerste jaar met het idee om meer dan alleen maar een programma te doen. Zo kwamen we op het idee om een magazine te maken met verschillende vrijwilligers. Na het radioprogramma is op 26 juni 2017 ook de website begonnen en op 1 juli 2017 verschijnt het eerste intro magazine.

Sanne FM

Sanne FM speelt 85 % Vlaamstalig, 5 % Hollands en 10 % anderstalig van artiesten uit België en Nederland. Maar wij zijn er niet alleen voor artiesten met jarenlange bekendheid, ook artiesten die nog maar net hun eerste stappen in de showbizz zetten en de lokale talenten vinden bij Sanne FM een medium en een springplank.  Door hun nummers in de speellijst op te nemen dragen we bij tot hun bekendheid.   Veel van hen brengen goede en professionele producties , maar krijgen niet de aandacht die ze verdienen op de traditionele radiostations.  Bij Sanne FM hebben wij een gouden hart voor deze artiesten.  Wij zijn ervan overtuigd dat alle artiesten van bij ons gesteund moeten worden in hun muziek.

www.sannefm.be

HVD Mediaworks

Dit is het bedrijf van Hans Van Dyck die de producten Sanne FM en De Spirituele Wereld heeft.  Ook kan je hem vragen voor het ontwerp van een logo, huisstijl voor je bedrijf/vereniging, voor visitekaartjes, flyers, affiches, roll’up banners, …  Voor spirituele zaken heeft Hans een neus, hij ontwikkeld samen met zijn partner diverse spirituele middelen gaande van een leuk uitziende kaartencursus, eigen spirituele kaarten, leglakens, …

www.hvdmediaworks.be