Onze redactie

Brandmanager en Uitgever

Hans Van Dyck
Brand Manager - Verantwoordelijke Uitgever
Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijfje HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met engelen, pendelen, inzichtkaarten en contact met gener zijde.
Roman Pauwels
Hoofdredacteur
Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en deel ik mijn zoektocht als redactielid met de spirituele wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.

Kernredactie

Petra Belmans
Redactie - Presentatrice

Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim. Ben moeder van 2 geweldige zonen en grootmoeder van 4 prachtige kleindochters en 2 lieve hondjes. Ik heb samen met Wim een spirituele koffie- en theehuisje "Ons Englenhuisje" te Westerlo-Voortkapel. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd presentatrice en redactielid bij ‘Sanne FM’ en ‘De Spirituele wereld’.

Wim Smeyers
Woordzoekers / Logistiek

Wim is een gelukkig man en staat positief in het leven. Deze positiviteit wil hij ook doorgeven aan zijn medemensen. Hij is gezegend met een prachtige partner, 2 zonen, 2 schoondochters, 4 kleindochters en hun 3 diertjes. In "Ons Engelenhuisje" te Westerlo-Voortkapel werkt Wim samen met zijn vrouw Petra. Vanuit de Boeddha energie geeft Wim zijn inzichten door. Zijn vrije tijd gaat uit naar het ondersteunen van het radiowerk van Petra en zet hij zich logistiek in voor Sanne FM en De Spirituele Wereld.

Peggy Geudens
Horoscoop / De Maan en Ik
Ik ben een toegewijde mama en partner en werk als bediende in een internationaal bedrijf. Daarnaast ben ik een gedreven coach met een passie voor Astrologie en Spiritualiteit. De resterende tijd vul ik graag met lange wandelingen, film en lezen.

Redactie

Dave Van De Moer
Rubriek: Dave's Kruidenliefde / Genieten met Recepten

Dave werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel, heeft ook een opleiding tot pedicure behaald. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

FacebookMail
Tinne De Bie
Column

Hey, ik ben Tinne.  Samen met mijn man, zoon en hondje Kwispel woon ik in Geel.  Ik hou van schilderen, lezen, schrijven, sjamanisme en van symboliek, waardoor de onderlinge verbondenheid van het leven zichtbaar wordt.  Al deze dingen komen samen in het aanbod van mijn praktijk Just Bie om jou creatief te gidsen op je zielenpad. Tegelijk vormt dit de basis voor mijn column om het onzichtbare zichtbaar te maken.

FacebookMail
Medium Tim
Redactie - Vraag het Medium Tim
EmailWebsiteFacebook
Sarina Verbeek
Column Liefde & Relaties
FacebookMailWebsite

Correctie

Secretariaat + Beeldredactie

Koen Van Genechten
Secretariaat - Beeldredactie
Koen is een levenslustige jongen vol met liefde. Eens hij in je leven komt, krijgt het kleur.
Sanne Van Dyck
Secretariaat - Beeldredactie
Sanne is een vrolijke meid die coaching geeft.