Onze redactie

Coördinatie

Hans Van Dyck
Brand Manager - Verantwoordelijke Uitgever
Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijfje HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met engelen, pendelen, inzichtkaarten en contact met gener zijde.
Roman Pauwels
Hoofdredacteur
Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en deel ik mijn zoektocht als redactielid met de spirituele wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.

Kernredactie

Petra Belmans
Redactie - Presentatrice
Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim. Ben moeder van 2 geweldige zonen en grootmoeder van 4 prachtige kleindochters en 2 lieve hondjes. Ik heb samen met Wim een spirituele praktijk ‘Het Engeltje’ in Noorderwijk. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd presentatrice en redactielid bij ‘Sanne FM’ en ‘De Spirituele wereld’.
Wim Smeyers
Redactie - Logistiek
Wim is een gelukkig man en staat positief in het leven. Deze positiviteit wil hij ook doorgeven aan zijn medemensen. Hij is gezegend met een prachtige partner, 2 zonen, 2 schoondochters, 4 kleindochters en hun 3 diertjes. In de spirituele praktijk te Noorderwijk werkt Wim samen met zijn vrouw Petra. Vanuit de Boeddha energie geeft Wim zijn inzichten door. Zijn vrije tijd gaat uit naar het ondersteunen van het radiowerk van Petra en zet hij zich logistiek in voor Sanne FM en De Spirituele Wereld.
Dave Van de Moer
Redactie
Dave werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel, heeft ook een opleiding tot pedicure behaald. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...
Sara Van Riel
Redactie
Hallo, ik ben Sara Van Riel en ben in de volle zoektocht naar de betekenis van het leven. Dit magazine is al een stap in de goede richting volgens mij. Ik werk als receptioniste en woon nog niet zo lang samen met mijn vriend in een gezellig appartementje. Ik heb een eigen paard waar ik alles voor over heb en waarbij ik mijn hoogsensitieve zelf kwijt kan. Dit kan je lezen in: Sara’s Column.
Peggy Geudens
Horoscoop - Het Lezers Hoekje
Ik ben een toegewijde mama en partner en werk als bediende in een internationaal bedrijf. Daarnaast ben ik een gedreven coach met een passie voor Astrologie en Spiritualiteit. De resterende tijd vul ik graag met lange wandelingen, film en lezen.
Johan Buts
Het Lezers Hoekje - Redactie
Hallo, ik ben Johan Buts, 35 jaar, ambtenaar en sinds een jaar samenwonend met m'n vriend in Diest. Ik ben gepassioneerd door muziek, KV Mechelen en social media. Daarbuiten ben ik ook figurant en thrillerverslinder, hoewel ik de laatste tijd regelmatig van dit genre afwijk, mede door de cursussen gezondheid, stress - en burnoutcoach die ik vanop afstand volg, een kwestie van goed geïnformeerd te zijn.

Secretariaat + Beeldredactie

Koen Van Genechten
Secretariaat - Beeldredactie
Koen is een levenslustige jongen vol met liefde. Eens hij in je leven komt, krijgt het kleur.
Sanne Van Dyck
Secretariaat - Beeldredactie
Sanne is een vrolijke meid die coaching geeft.

Correctie

Caterine Grosjean
Correctie
Nick Martinet
Correctie