Onze redactie

Brandmanager en Uitgever

Hans Van Dyck
Brand Manager - Verantwoordelijke Uitgever

Hans is een spirituele jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen.  Hans noemt zich spiritueel werker, hij is bezig met de Engelen, met orakelkaarten, geeft inzichten via gesprekken (coaching), ... en is de uitgever van ons magazine De Spirituele Wereld.

Roman Pauwels
Hoofdredacteur

Roman heeft een grote passie voor muziek, koken en kunst.  Hij is spiritueel lichtwerken en is in de ban van oude orakels zoals Noorse Runen, Ogham, ... je kan hem ook op beurzen vinden waar hij consults geeft in Tarot, fotoreading en Noorse Runen.  Het onverklaarbare boeit hem enorm en deel ik mijn zoektocht als hoofdredacteur bij De Spirituele Wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.

Redactie

Dave Van De Moer
Rubriek: Dave's Kruidenliefde / Genieten met Recepten

Dave werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel, heeft ook een opleiding tot pedicure behaald. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

FacebookMail
Koen Van Genechten
Redactie

Koen is een levenslustige jongen vol met liefde. Eens hij in je leven komt, krijgt het kleur.

Mail
Peggy Geudens
Horoscoop

Ik ben een toegewijde mama en partner en werk als bediende in een internationaal bedrijf. Daarnaast ben ik een gedreven coach met een passie voor Astrologie en Spiritualiteit. De resterende tijd vul ik graag met lange wandelingen, film en lezen.

Facebook
Petra Belmans
Op stap met de Engelen

Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim.  Samen met Wim heb ik een koffie- en theehuisje "Ons Engelenhuisje" te Voortkapel.  Daarbij ben ik in mijn vrije tijd redactielid bij ‘De Spirituele Wereld’.

FacebookMail
Tinne De Bie
Column

Hey, ik ben Tinne.  Samen met mijn man, zoon en hondje Kwispel woon ik in Geel.  Ik hou van schilderen, lezen, schrijven, sjamanisme en van symboliek, waardoor de onderlinge verbondenheid van het leven zichtbaar wordt.  Al deze dingen komen samen in het aanbod van mijn praktijk Just Bie om jou creatief te gidsen op je zielenpad. Tegelijk vormt dit de basis voor mijn column om het onzichtbare zichtbaar te maken.

FacebookMail
Tim Everaerts
Redactie
EmailWebsiteFacebook
Timmy Van Den Heuvel
Redactie
Facebook
Sarina Verbeek
Column Liefde & Relaties
FacebookMailWebsite
Wim Smeyers
Redactie

Wim is een gelukkig man en staat positief in het leven. Deze positiviteit wil hij ook doorgeven aan zijn medemensen.  In "Ons Engelenhuisje" te Voortkapel werkt Wim samen met zijn vrouw Petra. Vanuit de Boeddha energie geeft Wim zijn inzichten door.

FacebookMail