Vraag het aan Sarina

Kunnen mannen een orgasme faken?

Hallo Sarina,
Ik heb laatst seks gehad met een jongen, en we deden het met condoom. Het einde ging wel heer raar. Normaal heb ik altijd wel in de gaten als een jongen klaarkomt, maar bij deze weet ik dat niet zeker. Ik kon het ook niet goed zien toen hij het condoom afdeed. Kunnen mannen hun orgasme faken?

Shirley R. uit Westerlo

Ja, dit kan zeker.
Ook mannen kunnen een orgasme faken.

Onderzoek toont aan dat zo’n 30% van de mannen al eens gedaan heeft alsof. Weet ook dat mannen hun ‘kwakje’ niet altijd lossen als ze klaarkomen. Sommige mannen ejaculeren helemaal niet en bij anderen gebeurt het pas enkele seconden na hun orgasme.

Als mannen een orgasme faken doen ze dat niet omdat ze genoeg hebben van de slechte seks, maar omdat ze het ego van hun partner willen strelen. Stiekem is het best lief, mannen faken dus een orgasme om hun partner een plezier te doen.

Sexolutions

In mijn praktijk heet ik je van harte welkom met al je vragen. Mail me via info@sexolutions.be of bezoek mijn website op www.sexolutions.be.

Bron
Sexolutions
Tags
Toon meer

Sarina Verbeek

Mijn naam is Sarina Verbeek, geboren in 1973 te Hasselt. Reeds vele jaren ben ik gelukkig met mijn partner met wie ik samenwoon. Sinds 1997 ben ik mama van Laura. Ik ben een sociaal persoon, meelevend, begripvol en empatisch. Mensen helpen is voor mij mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Mijn diploma van relatie- & sekscounselor alsook mijn levenservaring heeft mij de nodige kennis bezorgd om alle mensen. Iedereen kan bij mij terecht voor counseling en/of begeleiding, en dit zowel op relationeel als op seksueel vlak. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken. Mijn praktijk is Sexolutions te Zonhoven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button
Close