Vraag het aan Sarina

Ik kom te snel klaar. Hoe kan ik mijn orgasme uitstellen?

Hallo Sarina,
Ik kom altijd heel snel klaar. Veel sneller dan ik eigenlijk zou willen. Ik vind dit nogal vervelend, dus zorg nu ook voor een oplossing. Wat doe ik tegen te snel klaarkomen, en hoe kan ik mijn orgasme uitstellen?

Mark G. uit Zelzate

Dag Mark,

Je kunt verschillende dingen toepassen zoals de knijptechniek. Je neemt de penis tussen duim en twee vingers op de schacht en je gaat dan herhaaldelijk knijpen net onder de eikel. Daardoor neemt de opwinding af. Je kan deze techniek het makkelijkst aanleren bij masturberen.

Ook is er de start/stop methode. Ook deze leer je best aan via masturbatie. De methode bestaat erin dat je als je voelt dat je gaat klaarkomen, je partner of jijzelf wat minder beweegt tot de opwinding weer daalt. Daarna mag je de opwinding weer opdrijven … en zo telkens herhalen.

Tijdens de seks eens van positie verwisselen kan eveneens al heel wat verandering teweeg brengen doordat de penis niet altijd op dezelfde plaats wordt gestimuleerd.

Er bestaan orgasme vertragende gels, crèmes en sprays die je in de Tutti Passi kan aankopen.

Sexolutions

In mijn praktijk heet ik je van harte welkom met al je vragen. Mail me via info@sexolutions.be of bezoek mijn website op www.sexolutions.be.

Bron
SexolutionsTutti Passi
Tags
Toon meer

Sarina Verbeek

Mijn naam is Sarina Verbeek, geboren in 1973 te Hasselt. Reeds vele jaren ben ik gelukkig met mijn partner met wie ik samenwoon. Sinds 1997 ben ik mama van Laura. Ik ben een sociaal persoon, meelevend, begripvol en empatisch. Mensen helpen is voor mij mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Mijn diploma van relatie- & sekscounselor alsook mijn levenservaring heeft mij de nodige kennis bezorgd om alle mensen. Iedereen kan bij mij terecht voor counseling en/of begeleiding, en dit zowel op relationeel als op seksueel vlak. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken. Mijn praktijk is Sexolutions te Zonhoven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button
Close