Vraag het aan Sarina

Ik heb een kleine piemel wat nu?

Hallo Sarina,
Ik maak me behoorlijk zorgen over de grootte van mijn penis. Ik heb namelijk een kleine piemel en daar schaam ik me heel erg voor. Ik heb wel eens seksuele contacten maar voel me nooit zeker over de seks die ik dan heb.
Wat kan ik doen?

Michel uit Oudenaarde

Heel veel mannen denken dat hun penis te klein of te dun is, en dat maakt hun onzeker. Toch is die onzekerheid meestal niet nodig. Zo is de gemiddelde lengte van een stijve penis bij een volwassen man 12 cm.

Weet ook dat de penislengte weinig zegt over bedprestaties. Seks heeft vooral te maken met je hele lichaam, dus ook je handen, lippen, tong en mond spelen een minstens even belangrijke rol. Het gaat dus zeker niet over de lengte en dikte, maar vooral over wat je ermee doet.

Er bestaan penisvergrotende hulpmiddelen, zoals crèmes en pompen, maar het is nooit echt bewezen dat ze effect zouden hebben.

Als je toch de vrouw extra wil plezieren, scherp dan je sekstechnieken aan of stimuleer haar vagina (meer bepaald de clitoris) extra met je hand.

Sexolutions

In mijn praktijk heet ik je van harte welkom met al je vragen. Mail me via info@sexolutions.be of bezoek mijn website op www.sexolutions.be.

Bron
Sexolutions
Tags
Toon meer

Sarina Verbeek

Mijn naam is Sarina Verbeek, geboren in 1973 te Hasselt. Reeds vele jaren ben ik gelukkig met mijn partner met wie ik samenwoon. Sinds 1997 ben ik mama van Laura. Ik ben een sociaal persoon, meelevend, begripvol en empatisch. Mensen helpen is voor mij mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Mijn diploma van relatie- & sekscounselor alsook mijn levenservaring heeft mij de nodige kennis bezorgd om alle mensen. Iedereen kan bij mij terecht voor counseling en/of begeleiding, en dit zowel op relationeel als op seksueel vlak. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken. Mijn praktijk is Sexolutions te Zonhoven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button
Close