Lifestyle

Op reis naar het buitenland?

De overheidsdienst FOD Buitenlandse Zaken heeft een website ‘Travellers Online’ waarop jij je reis kan registreren.

Op elk moment kan er wel iets gebeuren in een land of het nu gaat om crisissen, aanslagen, ongelukken of momenteel het coroca virus. Door op voorhand je reis te registeren op Travellers Online kan de FOD Buitenlandse Zaken u informeren en ondersteunen.

Geef steeds zoveel mogelijk details door op de website. Ga je naar Italië, geef dan ook door welke streken je bezoekt. Doe je een daguitstap vermeld deze dan ook. Je kan op elk moment deze aanpassen.

De reizen buiten Europa zijn belangrijk maar ook binnen Europa, zeker nu met het corona virus.

Uw contactgegevens blijven steeds vertrouwelijk.

Ga snel naar www.travellersonline.diplomatie.be en registreer je reis.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!