Het Lezers Hoekje

Recensie: Het Boek van Alles

Deze recensie is geschreven door vrijwilligster Bernadette Van Deuren, haar praktijk is www.lichtverwoording.net.

Recensie ‘Het Boek van Alles, part I’ – Else Daelemans

De lokroep van je ziel volgen, het vergt heel wat durf. Dit boek vertelt er een meeslepend verhaal over. Hoofdpersonage Elisabeth Vertonghen komt tot de vaststelling dat haar leven niet in overeenstemming is met wat ze op een dieper niveau verlangt. De Kosmos brengt een man op haar weg die zoveel in haar aanraakt, dat ze niet anders kan dan zich overgeven aan de zoektocht naar ware liefde. 

Het is een verhaal over het loslaten van verwachtingen en oude pijn. Ook over de onuitputtelijke kracht en de magie van onvoorwaardelijke liefde. Het omschrijft het proces van complete overgave aan wat het leven brengt,zodat je terug vanuit de kracht van de bron zelf kan gaan leven. Dat brengt verdriet mee, maar ook een intense voeling met de vreugde van leven op zich. Else beschrijft haarfijn de samenhang tussen de gebeurtenissen in het leven van Elisabeth.

Er zit een ongelofelijke helderheid in de manier waarop de schrijfster alles wat zich in het leven van het hoofdpersonage aandient psychologisch en spiritueel kadert. Het laat je onvermijdelijk voelen dat eenieder van ons een missie heeft in zijn of haar leven. Een missie die gaandeweg duidelijk wordt, wanneer je je openstelt voor wat het universum je aanreikt. Dit boek ‘Ik,’ is het eerste deel in een reeks waarin ook het thema ‘Tweelingzielen’ aan bod komt. Ik kijk vol verwachting uit naar het tweede deel.

Reserveer alvast een plaatsje voor dit boek in je reiskoffer!

  • ISBN-nummer: 9789082942507
  • Verschijningsdatum: 23/02/2019
  • Aantal bladzijden: 334
  • Uitgeverij: Flower Of The Universe, www.floweroftheuniverse.be
  • Reeks: Het Boek van Alles
  • Afmetingen: 140 mm x 210 mm
  • Type: Boek

Tags
Toon meer

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button
Close